Skip to content

Missä mennään nyt, missä huomenna?

Autokorjaamo 2020 -messuilla saat yhdellä kertaa kattavan kuvan alan uusimmasta osaamisesta sekä tuote- ja palvelutarjonnasta. Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 40 vuotta ensimmäisistä SATL:n Autokorjaamo-messuista. Autokorjaamoalan ammattitapahtuma uudistaa nyt ohjelmasisältöään ja vaihtaa uudelle vaihteelle. Alalla tapahtuu paljon ja se näkyy myös tulevassa tapahtumassa. Vuoden 2020 ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Vuoden 2018 tapahtumassa Tietovarikolla kuultiin kiinnostavia tietoiskuja ja osastoilla seurattiin työnäytöksiä. Uudella Demoalueella esiteltiin mielenkiintoisia uutuuksia sekä projekteja.

Vinkki! Autokorjaamo-messujen kävijät pääsevät muita edullisemmin nauttimaan samaan aikaan järjestettävän Auto 2020 -tapahtuman tarjonnasta. Luvassa on koeajoja, erikoisia autoiluelämyksiä ja viihdettä.

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena. Hae ammattitaitoa, oppia ja ideoita messuilta!

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta.

Tervetuloa messuille kouluttautumaan!

Tutustu odotellessa edellisen tapahtuman ohjelmaan!